Kreirajte Vaše mjesto na webu.

Možemo Vam pomoći pri pronalasku domene i web hostinga, a zatim i izraditi funkcionalnu i kreativnu  stranicu prilagođenu Vašim korisnicima.

Kako izgleda proces izrade.

1. Upitnik

Nakon što ispunite upitnik, mi Vam se javljamo s prijedlogom termina sastanka - virtualnog preko Skype ili uživo u našem uredu.

Na sastanku detaljno raspravljamo o Vašim željama i potrebama za web stranicu, budžetu, predlošku stranice, roku izrade web stranice i ostalim pitanjima.

ZATRAŽI PONUDU

2. Sadržaj

Ako imate spreman sadržaj (tekst, slika, video) za Vaš web, naš web dizajner po njemu kroje prikladan dizajn web stranice i izrađuju predložak.

Ako sadržaj nemate, naš copywriter može Vam pomoći sa sastavljanjem plana za tekstualni sadržaj.

3. Predložak i vizualni identitet (logo)

Nakon pripreme sadržaja za web, slijedi izrada predloška naslovne stranice u Adobe XD (zašto samo naslovna?).

U predlošku imate 3 potpuno besplatne revizije s kojima možete promijeniti što god Vam se ne sviđa.

Također dobivate i prikaz web stranice na mobilnoj rezoluciji.

Istovremeno naš grafički dizajner može Vam izraditi vizualni identitet koji je unikatan za Vaš web. Pod vizualni identitet spada izrada loga, te grafička rješenja na web stranici.

4. Web dizajn

Nakon što ste u potpunosti zadovoljni, krećemo s izradom web stranice.

Svaki pojedinac posvećen je svojoj domeni;

Naš web dizajner bavi se izradom elemenata i funkcionalnosti stranice te implementira vizualna rješenja na web stranicu.

Naš grafički dizajner prema logu odabire primarne i sekundarne boje, vizuale i grafike te po potrebi obrađuje fotografije (u Photoshopu) koje će se koristiti na web stranici.

Naš copywriter priprema ili izrađuje tekstualni sadržaj te odabire prikladne fotografije i video sadržaj koji će se prikazivati na web stranici.

Svaki taj segment na kraju se spaja u jednu moćnu cjelinu - Vašu web stranicu.

5. Optimizacija web stranice

Nakon što je stranica izrađena, potrebno ju je prilagoditi za različite rezolucije kako bi pravilno radila i izgledala. Pod to spadaju laptopi, mobilni uređaji i tableti.

U našem paketu uključeno u cijenu dobivate optimizaciju za rezoluciju laptopa, tableta i tri najviše korištene mobilne rezolucije u Europi, s čim se pokriva preko 55% svih mobilnih uređaja na tržištu.

6. Lansiranje web stranice

Prije što stranicu puštamo u javnost, prolazimo kroz nju i popravljamo bilo kakve nepravilnosti.

Također, Vi dobivate pristupni link kako biste još jednom prošli kroz sve elemente.

Nakon što ste u potpunosti zadovoljni, slijedi lansiranje Vaše web stranice.

7. Održavanje web stranice

Ukoliko ste zadovoljni našim radom i želite nastaviti suradnju, možemo Vam ponuditi i održavanje web stranice na mjesečnoj ili godišnjoj bazi.

Obzirom da poznajemo strukturu stranice i kod, možemo Vam lako implementirati željene promjene, sugerirati novitete i pomoći Vam pri napretku i rastu Vašeg poslovanja!

Zašto odabrati nas.

1. Prilagođavamo se Vama

Bez obzira u kojoj ste industriji, trudimo se stranicu dizajnirati po Vašem poslovanju. Volimo čuti Vaše ideje i želje te davati vlastite prijedloge. Taj proces osiguravamo redovnom komunikacijom koja može biti uživo, preko E-mail ili Skype.

2. UX/UI dizajnirane stranice

Pri izradi web stranice veliki fokus stavljamo na perspektivu posjetitelja stranice: web stranica mora biti laka za korištenje i čitanje, a prije svega i zanimljiva. Kvalitetna web stranica privlači više prometa!

3. Zaštita

Poštujemo naše dogovore. Upravo zbog toga obje stranke sklapaju ugovor. Zbog toga ste zaštićeni kroz cijeli proces i sigurni da ćete dobiti upravo ono što ste i platili!

4. Dodatne usluge

U Amber Designs u potpunosti možete digitalizirati Vaše poslovanje - osim vrhunske web stranice, pružamo održavanje web stranice i SEO (optimizaciju pretraživaća preglednika), digitalni marketing i logo dizajn.

Učestala pitanja:

Ovisno o veličini i zahtjevnosti web stranice, izrada obično traje od 2-6 tjedana nakon primitka cjelokupnog sadržaja i loga.

Ne morate! Naš copywriter može Vam pomoći pri izradi tekstualnog sadržaja na Vašoj web stranici.

Bez brige. Naš grafički dizajner za Vas može izraditi profesionalan logo.

Naravno. U suradnji s našim fotografom i copywriterom možemo izraditi prikladne fotografije za Vašu galeriju na web stranici.

Prije početka izrade zaprimamo uplatu od 50% od ukupnog iznosa.
Nakon završetka izrade i preuzimanja web stranice plaća se ostatak iznosa (50%).