Kreirajte Vaše mjesto na webu.

Možemo Vam pomoći pri pronalasku domene i web hostinga, a zatim i izraditi funkcionalnu i kreativnu  stranicu prilagođenu Vašim korisnicima.

TERMS AND CONDITIONS - LOGO DIZANJ

1. Amberdesigns nudi 3 BESPLATNE revizije dizajna logotipa. Sve dodatne izmjene naplaćuju se prema važećem cjeniku Amberdesignsa.

2. Amberdesigns zahtijeva 50% kapare. Preostala sredstva se uplaćuju nakon prijenosa vlasništva logotipa.

3. Amberdesigns NIJE odgovoran za nedovršeni logotip u dogovorenom vremenskom roku ako nisu dostavljene sve potrebne informacije (kao što su podaci o tvrtki, domaće boje itd.)

Terms and Conditions - Digital Marketing.

1. Amberdesigns NE jamči izravnu prodaju ili prihod.

2. Amberdesigns NIJE odgovoran za autorska prava u pogledu sadržaja oglasa koji je stvorio Korisnik.

3. Amberdesigns razlikuje proračun oglasa i marketinške naknade kao dva odvojena troška.

4. Amberdesigns zahtijeva početnu uplatu od 100% za proračun oglasa i marketinške naknade za usluge.

5. Amberdesigns može zahtijevati log-in informacije za vaše Social Media Profile u reklamne svrhe.

Terms and Conditions - Photoshop

1. Amberdesigns NEĆE sudjelovati u uređivanju ilegalnih slika (zlostavljanje djece, dječja pornografija, zlostavljanje životinja, ekstremno nasilje).

2. Amberdesigns zahtijeva predujam od 100%.

3. Amberdesigns će ispuniti dogovorene usluge uređivanja za retuširanje. Sve dodatne izmjene naplaćuju se prema važećem cjeniku Amberdesignsa.

Terms and Conditions - Web Design

1. Amberdesigns NIJE ODGOVORAN za autorska prava u pogledu sadržaja web-mjesta stvorenog upotrebom.

Amberdesigns NIJE ODGOVORAN za nedovršenu web-lokaciju u roku dospijeća ako Korisnik nije dostavio dogovoreni sadržaj (tekst, video ili fotografiju), logotip ili podatke za prijavu za hosting i domenu.

3. Amberdesigns NIJE ODGOVORAN za funkcionalnu web stranicu NAKON što je vlasništvo nad web stranicom preneseno na Korisnika.

4. Amberdesigns nudi 3 BESPLATNE izmjene u pregledu web stranice (u CC Adobe XD). Sve dodatne izmjene dizajna u procesu izrade web stranica naplaćuju se prema važećem Amberdesigns cjeniku.

5. Amberdesigns zahtijeva polog od 50%. Preostala sredstva su potrebna nakon izrade web stranice i prijenosa na Korisnika.

Cookie policy

Kako prikupljamo podatke i koje vrste: Neke usluge Društva zahtijevaju prikupljanje osobnih podataka korisnika i / ili klijenata, a osnovni podaci se prikupljaju na sljedeće načine:
 1. izravno od strane korisnika i / ili kupaca tako da korisnici i / ili kupci sami dostave informacije Društvu kao upravitelju obrade u određenoj količini informacija relevantnih za pružanje odgovarajućih usluga. U svrhu pružanja odgovarajućih usluga, korisnik i / ili kupac dužan je Društvu dostaviti sljedeće informacije potrebne za uspostavu ugovornog odnosa radi pružanja određene usluge i / ili prodaje određenih proizvoda. iz svog asortimana:
 2. a) ime i prezime;
 3. b) adresu;
 4. c) Osobni identifikacijski broj (OIB)
 5. d) datum rođenja;
 6. e) spol;
 7. f) telefonski i / ili mobilni telefon;
 8. g) kontaktne informacije za elektroničku poštu (e-mail adresa);
 9. h) osobne identifikacijske podatke;
 10. i) podatke o bankovnom računu i broj kartice u svrhu reguliranja obveza plaćanja;
 11. j) podatke o navikama korisnika i / ili korisnika;
 12. Iz drugih izvora, tj. Od naših poslovnih partnera ili iz javno dostupnih izvora (primjerice, podacima se može pristupiti putem telefonskog imenika i drugih javno dostupnih usluga);
 13. Automatsko posjećivanje web-lokacija, aplikacija i web-trgovine tvrtke, s podacima povezanim s identifikatorima mreže (adrese internetskog protokola i identifikatori kolačića, kao što je Google Analytics za praćenje interakcija korisnika i / ili interakcije korisnika – više o funkcijama i načinu rada usluge Google Analytics, kao i zaštiti osobnih podataka usluge i / ili korisnika korisnika možete pronaći na ovoj vezi.
Shopping Basket